Növelje a helyet az autójában

Növelje a helyet az autójában

Jó oka van annak, hogy a túrázók számára a tetőn elhelyezett tárolódobozok a túrázók alapfelszerelésévé váltak. Egyforma méretű és formájúak, amelyekben a síléctől a kemping sátrakig mindenféle felszerelés elfér.

Az autó túlterhelése biztonsági kockázatot jelenthet, és a nagyobb tetőfelület lehetővé teszi a vezető számára, hogy a visszapillantó tükörben ellenőrizze a kilátást anélkül, hogy akadályozná.

A legjobb megvásárolható autós tetőboxok merevek és erős műanyagból vagy üvegszálból készülnek, és sokuk fém megerősítéssel rendelkezik.

Az autó tetőboxának mérete és alakja

Az első szempont az autó tetőboxának kiválasztásakor az, hogy mekkora helyre van szüksége. A családja és a járműve mérete ad néhány kezdeti paramétert az első értékeléshez.

Egy átlagos járműhöz tartozó doboz tárolókapacitása 300 és 450 liter között mozog, ami általában két-négy ember sportfelszerelését tárolja. A nagyobb járművekhez nagyobb kapacitású, több mint 500 literes tárolókapacitású dobozok állnak rendelkezésre.

Egy rövidebb dobozban bőven elférnek a végszükségletek vagy a golffelszerelés, míg a síelőknek a hosszabb változatok egyikére lesz szükségük. Ha Ön lelkes kerékpáros, és egy-két hegyi kerékpárt kell a tetőre vinnie, akkor még mindig használhat egy hosszú, vékony dobozt, amely csak a tetőteret egy részét foglalja el.

Autó tetőbox anyagai

A legjobb megvásárolható autós tetőboxok Withcar.hu merevek és erős műanyagból vagy üvegszálból készülnek, és sokuk fém megerősítéssel rendelkezik. Választhat fényes vagy matt kivitelben. Az egyetlen szempont a személyes preferencián kívül az, hogy a fényes kiviteleket általában egy kicsit könnyebb tisztítani.

Nem kell sokat tennie azért, hogy az autó tetőboxának felületét tisztán tartsa, mivel a legtöbbet úgy kezelik, hogy karcálló legyen, és védve legyen a napsugaraktól. Kellemes előny A tetőtéri rakodódobozok megkövetelik, hogy autója rendelkezzen kereszttartókkal ellátott tetőcsomagtartó rendszerrel. Az autós tetőboxok vagy rögzítő tartozékok gyakran univerzálisak, úgy épülnek, hogy bármilyen pályára illeszkedjenek.

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából:

Share