Vásárlási útmutató az Alkaten vízcsövekhez

Vásárlási útmutató az Alkaten vízcsövekhez

Ime néhány olyan tulajdonság, amelyet érdemes keresnie, és amelyek nagyban befolyásolhatják a döntését: A víztömlő átmérője. Szabványos háztartási csövek átmérője általában ½ hüvelyk, a legtöbb háztulajdonosnak csak a szabványos méretű, ½ hüvelyk átmérőjű kerti tömlőre van szüksége.

A legjobb Alkaten víztömlők elég erősek és tartósak ahhoz, hogy ellenálljanak a gyakori használatnak.

Választhat egy 5/8 hüvelykes átmérőjű kerti tömlőméretet is, bár valószínűleg felesleges súlyt ad hozzá, ha ezt választja. Ha Ön kereskedelmi kertépítő, szélesebb csővezetékkel vagy nehéz öntözési feladatokkal, akkor jobb választás a ¾ hüvelyk átmérőjű vízsugár. Ez a nagyobb átmérő nem csak több víz szállítását teszi lehetővé. Ugyanakkor más víznyomás-változókat is ellensúlyozhat, például ha a tömlőt hegynek felfelé futtatja.

A víztömlő tartóssága

Az Alkaten víztömlők keresése során az egyik szó, amivel gyakran találkozik, a kötelesség. Létezik szuper duty, heavy duty, medium duty és light duty. Ha gyakoriak a takarítási és öntözési feladatok, akkor ajánlott egy szuper-duty tömlőt választani, amely kiváló minőségű anyagokból készül, és több évszakot is kibír a jövőben.

Olvassa el a következő cikket: Méz refraktométerek a méhészet számára

Mindenki tudja, hogy a méz az elsődleges termék, bár van egy lényeges információ a mézzel kapcsolatban, amelyet a méhészeknek ismerniük kell a méz kinyerése előtt, és ez nem más, mint a víztartalom. Itt jönnek jól a méhészeti mézrefraktométerek.

Ellenőriznie kell a tömlő PSI-számát is, mivel ez képet ad arról a statikus törési nyomásról, amelyet a tömlő a használat során elviselhet.

A kiterjesztések elérhetősége

Ha nagyobb és tágasabb udvarral rendelkezik, érdemes két tömlőt beszereznie, amelyek gyorscsatlakozókkal összekapcsolhatók. Így csak szükség szerint viszi a plusz súlyt, és az idő nagy részében könnyebb és rövidebb kerti tömlőméretet élvezhet.

Felhasznált anyagok

A legjobb Alkaten víztömlők elég erősek és tartósak ahhoz, hogy ellenálljanak a gyakori használatnak. Mielőtt vásárolna, vegye figyelembe, hogy a tömlő milyen különleges anyagból készült, mivel ez jelzi, hogy a tömlő mennyi ideig fog tartani, és mennyire lesz könnyű használni.

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából:

Share