Főbb indokok a PopSocket használata mellett

Főbb indokok a PopSocket használata mellett

Hányszor látott egy kör alakú lemezt, amely a telefon hátuljához van csatlakoztatva? Ha nem ismerné ezt a kiegészítőt, ez a PopSocket. A PopSocket jelenleg nagyon népszerű. De mi ez a PopSocket és mire való?

A PopSockets egyszerűen egy műanyag kör, amely a telefon hátlapjához vagy egy újrafelhasználható ragasztóanyaghoz van rögzítve. Ezek kétszer kinyílnak, és nagyon könnyen eltávolíthatóak.

Mi olyan jó ezekben a PopSockets-ekben és mi teszi őket nagyon népszerűvé?

Kerülje a nem kívánt eséseket és győződjön meg róla, hogy jobb a fogása a telefonján

A kiegészítő fogás a PopSocket legnyilvánvalóbb használata. Ez különösen hasznos a nagyobb méretű okostelefonok esetén. Ha gyakran ejti le a készülékét, vagy a keze meglehetősen kicsi, a PopSocket megszünteti ezeket a problémákat, és kényelmesen tarthatja kezében a telefonját.

PopSocket

A PopSockets segítségével akár egy kézzel is tarthatja a készüléket, és gond nélkül böngészheti. Ráadásul még kényelmesebb, ha hosszú ideig meg kell tartani a telefont. A PopSockets lehetővé teszi, hogy összesen két ujjával tartsa a készüléket, és olyan lesz, mintha lebegne a kezében a készülék. Így gyorsabban férhet hozzá a telefonhoz, mindig készen állhat a fényképezésre, így még jobban kihasználhatja a PopSocket által nyújtott előnyöket. Fel is helyezhet egy pop-aljzatot mobiltelefon-tokot iPhone.

Varázsolja a selfieket tökéletessé

A jobb tapadás mellett, a PopSockets akkor is ideális, ha selfiekre van szükség. Természetesen ez egy hatalmas plusz minden selfie rajongó számára.

Miért van így? Mivel könnyebben tarthatja a készüléket egy kézzel, így könnyedén elérheti az exponáló gombot. Ez nagyobb szabadságot biztosít a legjobb szög megtalálásakor. Az erős fogás azt is jelenti, hogy nem kell körbejárni, miközben a leginkább kedvező fotóját készíti.

A PopSockets megjelenése előtt sokan használták mindkét kezüket, amikor selfieket készítettek. De miután megvették a PopSocket-et, méginkább megszeretik, mert érdekesebb és ideálisabb szögben tudják tartani a készüléket, kevesebb kényelmetlenség árán.

Tökéletes állvány a telefonnak

Ha valaha is szüksége volt arra, hogy a telefont vagy a táblagépet kényelmesebb pozícióban tartsa, amikor játékokat vagy videókat néz, akkor egész biztosan megérti a PopSockets lényegét. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy saját állványt készítsen vagy vásároljon.

PopSocket

Mígg először talán ostobának találja, valójában egy PopSocket-et sok izgalmas módon tud használni. Szükség lehet egy kevés praktika elsajátításához a teljes körű kihasználás érdekében, viszont idővel a telefonja elengedhetetlen tartozékaként fogja kezelni.

Tegye biztonságosabbá weboldalát, nyerje el látogatóinak bizalmát SSL tanúsítvánnyal! Olvass tovább …

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából:

Share