Az 5 legjobb tok az iPhone 11 Pro Max-hoz

Az 5 legjobb tok az iPhone 11 Pro Max-hoz

A legújabb mobiltelefon őrület mindent átfogó. Ugyanez vonatkozik a hozzájuk járó tokokra is. A mobiltelefonok ma már gyönyörűek, de a védelmük érdekében mindenkinek érdemes egy tok vásárlásán elgondolkodni. Az Apple nemrég mutatta be az ikonikus iPhone 11 Pro Max készülékét páratlan kecsességével és lenyűgöző formájával. Különböző telefon-tok gyártók jöttek elő új ötletekkel amik a készülékkel kompatabilisak lesznek. Sokat leteszteltünk, hogy tudjunk ajánlani pár jó tokot az Ön telefonjának is.

1. TORRAS Crystal Clear iPhone 11 Pro Tok

A TORRAS tok az egyik legmasszívabb tok, amely jelenleg kapható, de mégis elegánsan mutat a kezében ha ez a cél. A kifinomult kivitele átlátszó fekete panellel, hogy láthatóvá tegye a telefon kialakítását egy olyan tulajdonság, ami kiemeli a többi tok közül.

Mobiltelefon-tokot iPhone

Vannak kivágások az összes porthoz való hozzáféréshez is. Kicsi, tehát nem ront az iPhone 11 Pro Max karcsúságán. A tok sarkait pedig párnák erősítik, így az ütődéseknek is ellenállóbb lesz.

2. i-Blason Cosmo Series Tok az iPhone 11 Pro Max-hoz 

Ha egyszerre szeretne stílust és védelmet, akkor ez a legjobb választás. Ez a tok beépített érintésérzékeny képernyővédővel rendelkezik, amely megakadályozza a karcolások és repedések megjelenését.

Kiváló dizájnja geometriai alakzatokat tartalmaz, amelyek belsejében márvány benyomás található. Az imádnivaló és vékony kialakítású változatok pedig lehetővé teszik, hogy az öltözékéhez igazítsa a tokot. A megemelt kameranyílás és a képernyő előlapja további védelmet nyújt. Pontos kivágásokkal rendelkezik minden funkció és gomb számára.

3. OtterBox Defender sorozat Képernyő nélküli kiadás

Lehet, hogy ez a többrétegű mobiltelefon tok nem a legjobb választás dizájn szempontjából, de négyrétegű burkolatával kiváló védelmet nyújt az Ön drága eszközének.

Van minden nyíláshoz fedél is, ami megvédi őket a beszálló portól. Szilárd belső védelem a biztonság garantálása érdekében, valamint egy puha külső burkolat, amely elnyeli a cseppeket és ütéseket. Ezek az Apple iPhone valódi védői, melyek garantálják, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tartják a telefonját.

4. JAHOLAN iPhone 11 Pro Tok

Ezt az elegáns mobiltelefon-tokot kifejezetten stílusos hölgyek számára tervezték. A tok fényes, rugalmas, hőre lágyuló műanyagból készül, gyönyörű nyomtatott képpel a ház rétegében, amely a designt tartóssá teszi. A modell többféle változatban kapható. A tok légzsákkal párnázott sarokkal rendelkezik, hogy nagyobb védelmet nyújtson. Ez a tok támogatja a vezeték nélküli töltést, és rendelkezik kivágásokkal, amelyek lehetővé teszik az összes hely könnyű elérését.

5. ESR Air Armor az iPhone 11 Pro-hoz

Ez egy vágottszélű kialakítás, amely nem szokásos az átlátszó mobiltelefon-tokokban. Ez a katonai minőségű iPhone 11 Pro Max (Gizzmo.hu) tok rendkívül jól véd, és kiváló megjelenésű. Ütés-elnyelő légvédő sarkokkal tervezték, hogy teljes védelmet nyújtson az ütődésekkel és esésekkel szemben. Azért ez az ötödik, mert nem védi a képernyőt.

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából:

Share