A Makeup revolution legjobb termékei

A Makeup revolution legjobb termékei

A Makeup Revolution az Egyesült királyságban egy olcsóbb márkaként ismert. Sikerült kultikus státuszt létrehoznia a szépségszalon-rajongók milliói között a világ minden tájáról, köszönhetően a különböző csúcskategóriás márkaneveknek és az iparág vezető trendjeinek a kínálatának.

A highlighterektől a szemhéjfesték palettákon át az ecsetekig a  Makeup Revolution a legkedvezőbb ár-érték arányban.

I Heart Makeup I Heart Chocolate Paletták

Mint már korábban említettem, a márka ismert a drágább márkák csodálatos utánzása miatt. Ez a paletta hasonlít a Two Faced Chocolate Bar palettákra, árnyalataik is hasonlóak. Noha a színek textúrája nem azonos bársonyosság és pigmentáció szempontjából, a minőség továbbra is kiváló, főleg ha pénz szűkében vagyunk.

Makeup Revolution

Ultra and Salvation Szemhéjpúder paletták

A smink márka szemhéjpúderei az árát tekintve kiváló minőségűek. Megfelelően pigmentált krémes textúrájúak, nagyon csekély a lehulló darabka. Igazából a fémes árnyalatok versenyezhetnek a magasabb árú márkákéval.

Makeup Revolution

Az olyan témájú Ultra és Salvation szemhéjpúder paletták, mint a Mermaids Forever, izgalmas színeket kínálnak csodálatos és egyedi árnyalatokkal. A gyűjtésük is nagyon szórakoztató lehet.

I Heart Makeup Pirosító Szívek

Az I Heart Makeup Pirosító Szívek ugyanolyan megjelenésűek, mint a Sweethearts Blush a Two Faced-től. Lehet, hogy textúrájuk kissé kevésbé krémes, de szép pigmentált fényt nyújtanak.

Fortune Favours The Brave Szemhéjpúder paletta

A Makeup Revolution együttműködött a brit szépség bloggerrel, hogy elkészítsék a nagyszerű Fortune Favors The Brave szemhéjpúder palettáját. Ez a 30 árnyalatú paletta szinte bárkinek tökéletes lesz, mivel mindent tartalmaz, amire szükség lehet az intenzív csillogástól kezdve a fényes és matt árnyalatokig.

Ultra Contour Paletta

Az Contour Paletta az egyetlen, amire szüksége van a highlight és kontúr játékához. Vannak meleg tónusú és hűvös tónusú matt kontúrárnyalatok, csillogó és matt fények, valamint egy lenyűgöző és vibráló színű bronzosító.

Vivid Baked Highlighter 

A Vivid Baked Highlighter az egyik legjobb highlighter, amelyet manapság a szépségápolási bloggerek körében megtalálhatunk. Soha nem fog belefáradni, hogy a lenyűgöző hullámokat bámulja, nem is beszélve arról, hogy ez csodálatos highlightot is adhat.

Precision Ovális Ecsetek

Jelenleg sok drága ecset létezik, de a márka mégis a kultuszkefék saját változatával érkezik olcsóbb áron. A precíziós ovális ecsetek ugyanolyan minőséget nyújtanak anélkül, hogy anyagilag megterhető lenne megvenni őket. Különféle méretben kaphatóak, és a közösségi médián is jól mutatnak.

Pro Fix Oil Control sminkrögzítő spray

Ha szeretné biztosítani a sminkjét egész napra, de a költségvetése nem engedi a drága fixálókat, akkor a Makeup Revolution Pro Fix Oil Control sminkrögzítő spray tökéletesen bizonyítani fogja, hogy nem mindig a csúcsminőségű termékeket kell választania.

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából:

Share