Nabla smink: szerezzen divatos termékeket

Nabla smink: szerezzen divatos termékeket

A Nabla egy olasz indie márka. Ezt a márkát az ügyfelek számára hitelesnek mutatták be, túlmutatva a szokásos piaci egyezményeken, hogy kiváló minőségű sminktermékeket biztosítsanak, amelyek teljesen biztonságosak és rendkívül hatékonyak. Az elvégzett kutatásaik a legjobb alapanyagok, főleg a természetes összetevők használatán alapul. Ezen túlmenően kutatásuk alapja a magas teljesítmény. A vállalat létrehozása mögött álló filozófia az volt, hogy kristálytiszta, hiteles és szabad legyen.

Minden összetevő rendkívül innovatív. Emellett az alapanyagok textúrája miatt a végső árucikkek praktikusak, szépek, egészségesek, és sosem banálisak.

Minden alkotóelem mögött van egy elvárás, amelynek meg kell hogy feleljen. A Nabla úgy véli, hogy minden egyes személy sminkjének ki kell emelnie az egyéniséget, ezáltal minden ember megkeresheti a saját stílusát, amely félelem nélkül színezi az elmét. Minden ügyfél fontos a Nabla számára, ezért a Nabla csapatának minden tagja harmóniában dolgozik, hogy a lehető legjobb eredményeket érjenek el az ügyfelek számára.

A Nabla termékei közül van bőven választék az ajkak, a szem és az arc számára. Az ajkakra lip-kit, szájceruza, szájfény, és folyékony rúzs van. A szem számára a szempaletták, szemöldökpor, szemhéjtus, krém állagú szemhéjpúder, és szempillaspirál. Végül az arcra való termékek közé tartozik a pirosító, a púder, a kontúr és a highligter, valamint a korrektor.

Árazási szabály

Mivel a Nabla szenvedélyorientált, és nem a magas haszonra megy, az állandó cél az, hogy az általuk gyártott termékek minőségéhez képest a lehető legalacsonyabb áron elérhetőek legyenek. Az általuk gyártott kozmetikumok nagy értéket képviselnek, mert azok kiváló összetevőkből állnak, amelyeket értékes kutatások és nyersanyagválaszték alapján választottak ki. Ez nagyon magas színvonalat biztosít.

Cruelty-free & vegan

A Nabla cruelty-free. Nem:

  • Tesztelik sem a kész terméket, sem bármelyik összetevőt állatokon
  • A többi vállalat nevében az állatokon végzett vizsgálatok bármelyikét nem használják fel
  • Árusítják a termékeiket olyan országokban, ahol kötelező az állatokon való tesztelés az árusítás megkezdése előtt.

Az NABLA egyik legnagyobb érdeke az állatvédelem. Kozmetikájukban nincsenek olyan állati eredetű színezőanyagok vagy összetevők, mint a karminium, ami azt jelenti, hogy vegán termékeket állítanak elő. Az egyetlen kivétel a méhviaszt tartalmazó termékekre vonatkozik.

Minőség ellenőrzés

Az online termékek vásárlásának ugyanúgy kellene történnie, mint a fizikailag, üzletekben vásárolt termékeknek. A nyersanyagok és a tartályok kiválasztásától a csomagolásig a Nabla munkájának minden egyes szakaszát folyamatosan ellenőrzik. Minden egyes terméket pontosan ellenőriznek, hogy garantálják a megadott minőségi előírásokat és integritást. Figyelemmel követnek minden lépést.

Miért Nabla?

A Nabla a fizikában használt szimbólum, amely a természetet és az árnyalatokat közvetlenül és egyértelműen magyarázza. Hasonlóképpen, a Nabla ugyanazt a hozzáállást alkalmazza a természet vizsgálatával, és lépésről lépésre talál egy megfelelőbb és hatékonyabb módszert annak érdekében, hogy kihasználja annak lehetőségét, hogy a szépséget a termékeibe zárja.

Kérjük, olvassa el a cikket szemöldök növesztő szérum.

Bejegyzések ugyanabból a kategóriából:

Share